Fanfare St. Caecilia slaat ‘de pin d’rin’ op Kasteel Terborgh

Print
Fanfare St. Caecilia slaat ‘de pin d’rin’ op Kasteel Terborgh

Ook Big Benny is van de partij op Kasteel Terborgh. Afbeelding: Arno Broeren

Schinnen -

Fanfare Sint Caecilia Schinnen luidt de start van de zomervakantie in met het zomerfeest ‘De pin d’rin’ op de binnenplaats van Kasteel Terborgh op vrijdag 19 juli.

„We slaan met zijn allen een paar weken de pin d’rin en gaan genieten van alle goede dingen van het leven”, zo laat de vereniging weten. Vrijdag kunnen bezoekers vanaf 16.00 uur terecht op de binnenplaats van het kasteel aan de Heisterbrug 119 voor een hapje en een drankje en natuurlijk veel muziek. Gedurende de middag en avond treden op: Big Benny, Gwen Dohmen, Jazz Salsa, Frau Steier en DJ Wim Frijns. De entree is gratis.

Na de vakantie

In het eerste weekend van oktober viert de vereniging haar 145ste verjaardag in gemeenschapshuis Noeber Beemden aan de Burgemeester Pijlsstraat 5. Op vrijdag 4 oktober is het traditionele galaconcert, dit keer met de gasten Imke Heitzer en Geralt van Gemert. Zaterdag 5 oktober presenteert de fanfare een optreden van het Dori Kvintet uit Slovenië. Zondagmorgen 6 oktober is om 10 uur een mis in de kerk met zang van Claudia Couwenbergh en orgelspel van Arno Dieteren. Om 12.30 uur volgt dan de receptie en vanaf 15 uur is er ‘Bombenstimmung’ met de Jung Fidelen uit het Mölltal.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →