Duncan Laurence brengt akoestische versie van Arcade uit

Print
Duncan Laurence brengt akoestische versie van Arcade uit

Afbeelding: ANP Kippa

Duncan Laurence trakteert zijn fans vrijdag op ‘nieuwe’ muziek. De zanger brengt namelijk een akoestische versie van zijn winnende songfestivalliedje Arcade uit, zo is te zien in een korte video op Instagram Stories.

Donderdag is het precies twee maanden geleden dat Duncan tot winnaar van het 64e Eurovisiesongfestival werd uitgeroepen. Zijn song Arcade werd al snel door heel Europa een hit. In het clipje is te zien dat Duncan de akoestische versie opneemt in de Wisseloord Studios in Hilversum.

Lees ook: Alleen Maastricht en Rotterdam nog in de race voor Songfestival

Wanneer er echt nieuwe muziek van Duncan verschijnt, is nog niet bekend. De zanger antwoordt steevast op vragen daarover dat er ‘binnenkort’ iets aan zit te komen. Na zijn songfestivalwinst was Duncan al verschillende keren in de studio te vinden om liedjes te schrijven en op te nemen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen