Video: Politie zoekt getuigen na dodelijk ongeval op A73 bij Maasbracht

Print

Video: Track’88

Maasbracht -

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien van het ongeval op de A73 bij Maasbracht waarbij een vrouw om het leven is gekomen. Ook raakten twee mannen gewond.

Rond de klok van half acht dinsdagavond kreeg de politie een melding van een botsing tussen een vrachtwagen en personenauto. Bij afrit Maasbracht kwamen de twee voertuigen door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De auto met daarin de drie slachtoffers werd van achteren aangereden en kwam daarna in de vangrail terecht. Het voertuig raakte zwaar beschadigd.

Lees ook: Video: Twee gewonden bij aanrijding in file na dodelijk ongeval A73

Het vrouwelijke slachtoffer overleed ter plaatse. Een andere inzittende werd met zwaar letsel per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De derde inzittende had lichtere verwondingen en werd met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie bleken hun verwondingen achteraf mee te vallen.

Belgische automobilist

Hoe het ongeluk precies heeft gebeuren, is volgens de politie nog onduidelijk. De politie meldt dat uit het onderzoek naar voren is gekomen dat een Belgische automobilist na het ongeluk is gestopt en gesproken heeft met andere getuigen. Getuigen wordt gevraagd zich te melden.