Rieu geniet na van concert Vrijthof en Marco Roelofs zingt lied over MH17-ramp

Print
Rieu geniet na van concert Vrijthof en Marco Roelofs zingt lied over MH17-ramp

André Rieu geniet van deze foto. Afbeelding: Facebook André Rieu

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

De populaire dj’s Lucas & Steve staan vrijdag 19 juli op het wereldbekende muziekfestival Tomorrowland in België. Internationale top-dj’s onder wie Martin Garrix en Armin van Buuren zijn er blikvangers. Het Maastrichtse duo heeft er zin in! Welke nummer moeten zij draaien bij onze zuiderburen?

Dit bericht bekijken op Instagram

What track should we play at Tomorrowland? ??

Een bericht gedeeld door Lucas & Steve (@lucasandsteve) op

André Rieu deelt een prachtige luchtfoto van het Maastrichtse Vrijthof. Tot en met 21 juli geeft de wereldberoemde violist en orkestleider openluchtshows in zijn geboortestad. Bezoekers uit meer dan tachtig landen strijken neer in Maastricht om Rieu samen met zijn Johan Strauss Orkest te zien optreden.

Ook de Venlose actrice Lotte Verbeek kan het niet laten om een mooie foto op Instagram te delen. Ze legt een rode zonsondergang in het Italiaanse Torri in Sabina vast.

Dit bericht bekijken op Instagram

All the elements on ?? #italy ?? ?? ??

Een bericht gedeeld door lotteverbeek (@lotteverbeek) op

Muziek is de 24-jarige Jiri Taihuttu met de paplepel ingegoten; als klein jongetje was de Venlonaar vaker met zijn vader op de bühne te vinden. Tegenwoordig brengt hij nummers uit met grote namen als Ronnie Flex, Bizzey en Jonna Fraser. Maar naast muziek maken, heeft de rapper ook losse heupen!

Dit bericht bekijken op Instagram

????????

Een bericht gedeeld door Jiri11 (@jiri11) op

Hoog bezoek voor de overgrootmoeder van Isabella Ricksen (7), de dochter van oud-voetballer Fernando Ricksen. Isabella is onderweg naar haar overgrootmoeder en heeft een bosje fleurige bloemen bij zich.

De Tegelse filmregisseur Pieter Kuijpers is in Amsterdam en dat de hoofdstad bekend staat om zijn vele fietsen is algemeen bekend. Maar niet iedereen is tevreden met dit populair vervoermiddel.

Dit bericht bekijken op Instagram

Amsterdam

Een bericht gedeeld door Pieter Kuijpers (@drspjotrk) op

Wist je dat de voormalige Miss Nederland Kelly Weekers tijdens haar modellenwerk onzeker was? Maar ze komt met waardevol advies: ‘Of je nu gelukkiger of succesvoller wilt zijn, stop met denken dat iedereen in je zou moeten geloven. Dat hoeven ze helemaal niet. Het is jouw taak om in jezelf te geloven!’, schrijft ze op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zelf heb ik jaren gehad dat ik behoorlijk onzeker was, toen ik nog modellenwerk deed. Ik dacht dat dat kwam door de harde wereld waarin ik continu (negatief) werd beoordeeld op mijn uiterlijk, maar eigenlijk zat dat toch iets anders. Toen ik nog modellenwerk deed zag ik vooral wat ik niet had. Niet de juiste maten, niet die juiste look, niet het juiste loopje, niet die boeking, alles niet, niet, niet. Ik ben van nature vrij zelfverzekerd, maar merkte op dat je zelfvertrouwen al snel vervaagd wanneer je elke dag tegen jezelf vertelt wat je allemaal niet goed doet, niet goed kan, en wat anderen om je heen wél allemaal kunnen. Dan kan die wereld inderdaad hard zijn, en de mensen erin soms ronduit bot, maar is dat niet überhaupt het leven? Uiteindelijk bepaal ik nog altijd zelf hoe ik daarmee om ga. En dat was als volgt: Ik had me bedacht dat iedereen me leuk en goed moest vinden. Ik zocht de oplossing voor mijn onzekerheid buiten mezelf, niet in mezelf. En laat dat nu precies het beste recept zijn om keihard te falen. Inmiddels ben ik veel zelfbewuster en weet ik waar ik goed in ben en waar ik helemaal niks van bak. En dat er altijd mensen zullen zijn die mij niet leuk, mooi of goed genoeg vinden. En het fijne is, ik vind dat inmiddels helemaal oké! Omdat ik weet dat het het belangrijkste is wat IK van mezelf vind, niet een ander. Dat het het belangrijkste is te focussen op wat IK mezelf elke dag vertel, niet een ander. En ik mijn eigenwaarde nooit meer op zal hangen aan flutwaarden als 'ik wil door iedereen leuk gevonden worden'. Ik moet de eerste persoon nog tegenkomen die die struggle nog nooit heeft gehad, dus: of je nu gelukkiger of succesvoller wilt zijn, stop met denken dat iedereen in je zou moeten geloven. Dat hoeven ze helemaal niet. Het is jouw taak om in jezelf te geloven! ?? #uitmijnboek #HappyLife365

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

De release van ‘Leidingwater Live’ van Rowwen Hèze is vrijdag 19 juli. Met daarbij een clip met live beelden van het optreden van de dialectband tijdens Pinkpop. Misschien zie je jezelf wel voorbijkomen?

Het is woensdag vijf jaar geleden dat vlucht MH17, van Schiphol onderweg naar Kuala Lumpur, boven Oekraïne uit de lucht werd geschoten. Een moeilijke dag voor nabestaanden van de slachtoffers van de ramp. Marco Roelofs van punkband Heideroosjes herinnert het zich nog als de dag van gisteren. ‘Net als zovelen was ik geschokt door de bizarre ramp en wat erop volgde. Gedachten die ik een plek moest geven en een liedtekst is dan mijn manier. In een dag tijd smeedde Tren van Enckevort de muziek (op basis van Sting/Prokofjev), Mike Manders nam op en videokunstenaar Louk Voncken boetseerde ‘n sobere clip. Zo gaven we samen zin aan zinloosheid.’ , zegt hij op Facebook.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen