Stichting 4 mei Herdenking Born zoekt jeugd voor bezoek aan Duitse militaire begraafplaats Ysselsteyn

Print
Stichting 4 mei Herdenking Born zoekt jeugd voor bezoek aan Duitse militaire begraafplaats Ysselsteyn

De Duitse militaire begraafplaats in Ysselsteyn. Afbeelding: Mijntje Wismans

Born / Obbicht / Papenhoven / Grevenbicht -

In het kader van 75 jaar bevrijding van Limburg brengt de Stichting 4 mei Herdenking Born in september een bezoek aan de Duitse militaire begraafplaats in Ysselsteyn. Voor dit bezoek is de stichting op zoek naar jongeren die mee willen gaan.

Samen met de jeugdafdeling van Heemkundevereniging Bicht roept de stichting jongeren tussen 12 en 18 jaar uit de voormalige gemeente Born op om zondag 8 september mee te reizen naar Noord-Limburg. Vertrek is om 10.30 uur en de terugkomst wordt rond 16.00 uur verwacht. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via herdenking4meiborn@home.nl.

Op de Duitse militaire begraafplaats in Ysselsteyn liggen 31.598 doden begraven, militairen en burgers. Dit is de enige Duitse militaire begraafplaats in Nederland.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen