Man met bivakmuts overvalt woning in Landgraaf

Print
Man met bivakmuts overvalt woning in Landgraaf

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Een man met een bivakmuts heeft woensdagavond een overval gepleegd op een woning in Schaesberg. Het was al de derde overval in enkele dagen tijd in Landgraaf.

De overvaller probeerde omstreeks kwart voor tien zijn slag te slaan in een woning aan de Schumanstraat in Schaesberg. Hij ging er echter zonder buit vandoor.

De politie heeft op Burgernet een oproep geplaatst in een poging om de dader te vinden. Het gaat om een lange, slanke man, met een zwarte jas. Hij is mogelijk op de vlucht geslagen met een zilverkleurige personenauto.

Een paar dagen eerder werden in Landgraaf ook al twee overvallen gepleegd. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een shoarmabezorger overvallen, een dag later een pizzeria. Beide keren was sprake van twee gewapende mannen, die nog niet zijn aangehouden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen