Twee mannen opgepakt na reeks berovingen in Landgraaf

Print
Twee mannen opgepakt na reeks berovingen in Landgraaf

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De politie in Landgraaf heeft woensdagavond twee mannen opgepakt in verband met een poging tot straatroof eerder die avond. De politie onderzoekt ook hun mogelijke betrokkenheid bij eerdere overvallen.

In de Schumanstraat probeerde een man even voor tien uur een bewoonster met geweld van haar tas te beroven. Die poging mislukte, waarna de man vermoedelijk samen met een andere man in een grijze auto wist te ontkomen.

Agenten kwamen de auto later op de avond op het spoor. De twee inzittenden, een man van 28 uit Landgraaf en een 22-jarige Heerlenaar, voldeden aan het signalement en werden aangehouden. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de straatroof.

De laatste tijd vonden er meer berovingen plaats in Landgraaf. Zo werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een shoarmabezorger overvallen, en een dag later een pizzeria. Beide keren was sprake van twee gewapende mannen. De politie onderzoekt of de gearresteerde mannen ook bij deze overvallen betrokken waren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen