Autocrossers aan de start bij ‘Nacht van Kessel’

Print
Autocrossers aan de start bij ‘Nacht van Kessel’

Autocrossliefhebbers komen aan hun trekken bij de ‘Nacht van Kessel’ Afbeelding: ACC The Blue Birds

Kessel -

Auto Cross Club The Blue Birds uit Kessel houdt voor de 22e keer een nachtcross voor auto’s onder de noemer ‘Nacht van Kessel’. Zaterdag 3 augustus staan 135 auto’s aan de start.

De wedstrijden starten op zaterdag om 16.00 uur met de kwalificaties voor de nachtcross. Rond 19.30 uur begint de voorstellingsronde van de 85 geplaatste deelnemers en gaat de nachtcross van start. De nachtcross in Kessel is de derde in een reeks van vier nachtcrossen die in 2019 worden gehouden door clubs uit Baarlo, Horst, Kessel en Siebengewald. Uiteindelijk rolt hier de ASUZ Nachtcrosskampioen van 2019 uit. Tussen de kwalificaties door crossen de junioren en jeugd enkele manches en de actief rijdende leden van The Blue Birds verrijden hun clubkampioenschap. Na afloop van de nachtcross is er in de grote tent een nachtcrossparty met prijsuitreiking. DJ Danny, DJIVO en Mike Kanders luisteren deze party muzikaal op.

Op zondag 4 augustus wordt er gestreden in verschillende klassen voor het ASUZ kampioenschap 2019. Vanaf 11.00 uur gaan de wedstrijden van start. Locatie voor het crossgeweld is het crossterrein aan de Keizersbaan in Kessel.