Albert Verlinde nieuwe voorzitter rvc MECC

Print
Albert Verlinde nieuwe voorzitter rvc MECC

Afbeelding: ANP Kippa

Maastricht / Itteren -

De raad van commissarissen (rvv) van MECC Maastricht heeft Albert Verlinde gekozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Jan Lamkin op, die afgelopen voorjaar aftrad.

Verlinde trad in 2018 toe tot de rvc van het congrescentrum, dat momenteel volop in de race is als locatie voor het Eurovisie Songfestival 2020.

Directeur Rob van de Wiel zegt trots te zijn op de benoeming van Verlinde: „Zijn betrokkenheid is in de afgelopen periode van grote waarde gebleken en wij zijn verheugd dat hij deze rol op zich wil nemen. MECC Maastricht is een succesvolle onderneming met een groeiende portefeuille en staat aan de vooravond van een bijzondere periode.”

Ook wethouder John Aarts van Maastricht zegt verheugd te zijn met deze benoeming: „MECC Maastricht floreert en daar plukken stad en regio de vruchten van. Met de benoeming van Albert Verlinde krijgt MECC Maastricht een toegewijde voorzitter.”

Verlinde is sinds 2015 directeur van Stage Entertainment en al jaren actief als televisiemaker en producent van musicals en theaterconcerten.