Kindervoorstellingen van De Theaterkist bij buitencentrum De Pelen

Print
Kindervoorstellingen van De Theaterkist bij buitencentrum De Pelen

Tovenaar Februus Greene komt naar Buitencentrum De Pelen. Afbeelding: De Theaterkist

Ospeldijk / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen in het overdekte amfitheater van buitencentrum De Pelen aan de Moosdijk 15 in Ospeldijk genieten van avonturen van De Theaterkist. Er zijn op zondag 4 en zondag 11 augustus twee kindervoorstellingen: om 13.30 en 15.00 uur. Kaartjes kosten twee euro vijftig.

August Greene is met zijn theaterkist een graag geziene gast op het Peelpodium De Pelen. Dit jaar brengt hij een nieuw verhaal. Deze voorstelling gaat niet over August Greene zelf, maar over Tovenaar Februus Greene, de oudoom van August. Februus heeft een lange reis achter de rug. Hij is moe en daarom doet hij een dutje in de Theaterkist. Terwijl hij slaapt brengt de Theaterkist Februus naar een andere plek. Maar waarom? Dat doet de Theaterkist niet zomaar, daar zit een reden achter. Heeft het soms te maken met de magische steen die Februus vindt? Februus verzamelt op zijn verre reizen namelijk allemaal magische vondsten, die uiteindelijk een plekje in zijn Wonderlijke Rariteiten Kabinet krijgen. Kaartjes zijn online te reserveren. De voorstelling is het meest geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Voor of na de voorstelling kunnen bezoekers een wandeling maken in het natuurgebied. Voor gezinnen met kinderen zijn er Doe- en Ontdektochten te huur. Deelname kost vijf euro per kind, inclusief een leuke herinnering (ouders hoeven niet te betalen). Kijk hier voor meer informatie.