Zomerbarbecue in Sittard voor hiv-patiënten

Print
Zomerbarbecue in Sittard voor hiv-patiënten

Afbeelding: ANP

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Graetheide / Windraak -

De Hiv Vereniging verzorgt zaterdag 27 juli een barbecue voor hiv-patiënten bij Land van Gulick in Sittard.

De vereniging verzorgt maandelijks lunches door heel Nederland, waaronder Sittard. In verband met de zomervakantie is nu gekozen voor een barbecue. Doel is om het stigma dat aan hiv kleeft te doorbreken en een plek te bieden voor mensen die besmet zijn met het virus om met elkaar in gesprek te gaan. De barbecue is tussen 16.00 en 21.00 uur bij Land van Gulick aan de Engelenkampstraat 25 in Sittard. Aanmelden kan via: servicepunt@hivvereniging.nl onder vermelding van BBQ Limburg. De eigen bijdrage voor de barbecue is 7,50 euro en kan betaald worden op de dag zelf. Meer informatie staat op www.hivvereniging.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen