Zomerspelen op de Groote Heide

Print
Zomerspelen op de Groote Heide

Voor kinderen worden er beestachtige spelletjes gehouden op de Groote Heide in Venlo. Afbeelding: Stichting het Limburgs Landschap, Lia Oosterwijk

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De natuurgebieden van Het Limburgs Landschap zijn opengesteld voor wandelaars. Om bezoekers de bijzondere plekken te laten zien, worden er ook activiteiten georganiseerd. Zo is er op woensdag 31 juli om 14.30 uur een activiteit voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Start vanaf Infocentrum Groote Heide aan de Hinsbeckerweg 55 in Venlo. Deelname is gratis.

Op de Groote Heide kunnen kinderen komen zomerspelen. Samen met de jeugdgidsen wordt de natuur ontdekt. Spelen, rennen en ravotten en daarnaast als echte natuurspeurder aan het werk. De middag staat bomvol spelletjes en natuuractiviteiten. Aangeraden wordt een lange broek en dichte schoenen te dragen. Aanmelden voor deze activiteit kan hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen