Kantorendeel Poort van Limburg definitief verkocht aan Land van Horne

Print
Kantorendeel Poort van Limburg definitief verkocht aan Land van Horne

De Poort van Limburg. Afbeelding: Archief De Limburger/Jeroen Kuit

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Zorginstelling Land van Horne wordt definitief de nieuwe eigenaar van het kantoorgedeelte van de Poort van Limburg in Weert.

De verkoop van het kantorengedeelte aan Land van Horne was al zo goed als rond, maar de gemeenteraad moest wel nog akkoord gaan. Dat gebeurde onlangs, waardoor de definitieve koopovereenkomst nu is getekend.

Land van Horne wil in het kantorengedeelte de centrale huisvesting inrichten voor circa 135 medewerkers die ondersteunend werk verrichten. Die zitten op dit moment verspreid over vijf locaties.

Wat Land van Horne heeft betaald voor het kantorengedeelte van de Poort van Limburg wil de gemeente niet bekendmaken. De gemeente blijft eigenaar van het zalencentrum van de Poort van Limburg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen