Nederlandse atlete vast in Duitse politiecel

Print
Nederlandse atlete vast in Duitse politiecel

Afbeelding: ANP

De Nederlandse topatlete Madiea G. zit momenteel vast in een Duitse politiecel. Dat melden ingelichte bronnen aan het AD. De Atletiekunie bevestigt dit bericht.

De familie van Madiea G. heeft aan de Atletiekunie laten weten dat G. de komende tijd niet deel kan nemen aan trainingen en wedstrijden vanwege ‘persoonlijke omstandigheden’. G. zou in Duitsland vast zitten in een politiecel, zo bevestigt technisch directeur Ad Roskam, die meer details echter niet kent. ,,We hebben dit bericht ontvangen van familie uit de directe kring en die wensen op dit moment geen verdere informatie te geven. Dat respecteren we’’, aldus Roskam, momenteel aanwezig bij een jeugdtoernooi in Zweden.

De 26-jarige geboren Amsterdamse maakt onderdeel uit van het Nederlands team op de 4x400 meter estafette en is meerdere keren nationaal kampioene op de 400 meter.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen