‘Animo voor Roermondse Sportzomer is groot’

Print
‘Animo voor Roermondse Sportzomer is groot’

Afbeelding: Jeroen Kuit

Roermond / Merum / Swalmen / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De Roermondse Sportzomer is een nieuw initiatief van Sportservice Roermond. Voor jongens en meisjes worden er tijdens de zomervakantie in diverse wijken van de stad wekelijks meerdere sportieve activiteiten georganiseerd. Deelname is gratis.

Donderdag fungeerde het kunstgrasveld op sportpark De Wolfsberg in Herten als decor voor een voetbaltoernooi. Nadat in de middaguren de jeugd tot en met 13 jaar haar wedstrijden had gespeeld, was het ’s avonds de beurt aan de wat oudere sportievelingen om op de thuishaven van voetbalvereniging SHH een balletje te trappen. De animo voor de activiteiten is groot, aldus Inge Schuren van de Sportservice Roermond. De sportzomer duurt nog tot en met 15 augustus.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen