Asenrayse kermis met attracties, borrel en muziek

Print
Asenrayse kermis met attracties, borrel en muziek

Touwtje trek ontbreekt niet op de kermis in Asenray. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Asenray -

Het kermiscomité van Asenray is er ook dit jaar in geslaagd een kermis neer te zetten in het Roermondse kerkdorp, compleet met attracties. De kermis vindt plaats in het weekend van 17 tot en met 19 augustus.

Op de Dorpsstraat nabij het gemeenschapshuis in Asenray worden de volgende attracties opgesteld: carrousel, schuivers, envelop / touwtje trek, een wagen met suikerspin en snoepgoed en een eendjes-spel. Op zondag en maandag tussen 16.00 en 18.00 uur zijn er extra attracties en spellen in de vorm van paardrijden, koetsrijden, Jeu de boules en rodeorijden.

Het randprogramma ziet er als volgt uit. Zaterdag 17 augustus opening van de kermis met tussen 16.00 en 17.00 uur een ‘meet & greet’ met Spiderman en een ondernemersborrel voor de Asenrayse ondernemers. Vanaf 19.00 uur zijn er optredens van party-DJ Nelusd en de Birdhouse Band.

Zondag 18 augustus treden vanaf 15.00 uur De Teddyboys op. Tevens zijn er twee clowns voor de kinderen die figuurballonnen maken, glitter tattoos zetten en de kids schminken. Vanaf 19.00 uur zorgen DJ Lank XL en Mike Kanders voor de muzikale omlijsting.

Maandag 19 augustus vinden vanaf 13.00 uur de Asenrayse toepkampioenschappen plaats. Vanaf 19.00 uur staat feest-DJ Romano achter de draaitafels en zijn er optredens van Sjoerd Mertens, Diego Holzken en Wendy Rivers

Het kermiscomité is een samenwerking tussen het comité van Samenwerking, VV de Nachtegale, Die Lerchenwald Musikanten en RKAVC

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen