‘An acoustic evening with Phoenix Ashes’ in Kasteel Montfort

Print
‘An acoustic evening with Phoenix Ashes’ in Kasteel Montfort

Phoenix Ashes geeft een bijzonder optreden in Kasteel Montfort Afbeelding: Phoenix Ashes

Montfort -

De band Phoenix Ashes bestaat 12,5 jaar en viert dit met een akoestisch optreden in Kasteel Montfort op zaterdag 17 augustus.

De band is afgelopen maanden hard bezig geweest om een perfecte locatie te vinden voor hun jubileumshow, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en bestaande nummers van de afgelopen jaren om te zetten naar een akoestische vorm. Gastmuzikanten zoals Pauline Koning (violiste; Lakshmi & Re:Freshed Orchestra) en Anasatasia Goldberg (pianiste), een support act en bijzondere versies van nummers maken het plaatje compleet. Naast het opnemen van een live album wordt de avond ook vastgelegd op video. Het voorprogramma wordt verzorgd door LIANA. Ook zij steken hun set in een akoestisch jasje. Kaartjes voor deze avond kosten 16,50 euro, de deuren gaan open om 19.15 uur. Wie jonger is dan 12 jaar, mag onder begeleiding mee voor 5 euro. Wie een kaartje koopt, krijgt een digitale versie van het live-abum gratis.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen