Video: Groep dieven steelt voor honderden euro’s bij drogisterijen

Print

Video: Politie

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Maastricht / Itteren -

In het onderzoek naar een reeks winkeldiefstallen bij drogisterijen in Maastricht en Sittard heeft de politie beelden van verdachten openbaar gemaakt. Bij de diefstallen werd voor honderden euro’s aan spullen buitgemaakt.

De groep dieven sloeg vorige maand toe bij winkels aan de Ambyerstraat Noord en de Malbergsingel in Maastricht, en bij een drogisterij op de Dempseystraat in Sittard. In totaal werd er voor zo’n 1350 euro aan spullen buitgemaakt. In Sittard mislukte de diefstal.

De groep verdachten zijn drie jongere mannen met een lichtgetint uiterlijk en één kale oudere blanke man. Twee van de jongere mannen zijn al herkend en daarom op bewakingsbeelden geblurd. De twee overige mannen worden door de politie gezocht.

De politie vraagt mensen die de verdachten herkennen om contact op te nemen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen