Video: Groep dieven steelt voor honderden euro’s bij drogisterijen

Print

Video: Politie

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Maastricht / Itteren -

In het onderzoek naar een reeks winkeldiefstallen bij drogisterijen in Maastricht en Sittard heeft de politie beelden van verdachten openbaar gemaakt. Bij de diefstallen werd voor honderden euro’s aan spullen buitgemaakt.

De groep dieven sloeg vorige maand toe bij winkels aan de Ambyerstraat Noord en de Malbergsingel in Maastricht, en bij een drogisterij op de Dempseystraat in Sittard. In totaal werd er voor zo’n 1350 euro aan spullen buitgemaakt. In Sittard mislukte de diefstal.

De groep verdachten zijn drie jongere mannen met een lichtgetint uiterlijk en één kale oudere blanke man. Twee van de jongere mannen zijn al herkend en daarom op bewakingsbeelden geblurd. De twee overige mannen worden door de politie gezocht.

De politie vraagt mensen die de verdachten herkennen om contact op te nemen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen