Gratis entreekaartjes Speeltuin Kitskensberg voor minder bedeelde kinderen

Print
Gratis entreekaartjes Speeltuin Kitskensberg voor minder bedeelde kinderen

Afbeelding: De Limburger

Roermond / Merum / Swalmen / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Stichting Kinderfonds Midden Limburg en Stichting Family Care hebben vandaag tweeduizend entreekaartjes uitgedeeld voor Speeltuin Kitskensberg in Roermond. De entreekaartjes zijn bestemd voor kinderen uit gezinnen die onder de armoedegrens leven.

In Midden-Limburg leven zo’n twintigduizend kinderen onder de armoedegrens. Met de uitgedeelde kaartjes kan een aantal van deze kinderen een dag lang gratis en onbezorgd spelen in de speeltuin in Roermond. Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door Rotary Roermond en diverse andere sponsors.

Wie donateur wil worden van Kids en Family Care en het daardoor mogelijk maakt dat deze kinderen ook met Sinterklaas en Kerstmis een extraatje ontvangen, kan zich aanmelden via e-mail: rianJanssen@home.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen