Vermoedelijke drugsdealer gooit met messen richting hoofd agent

Print
Vermoedelijke drugsdealer gooit met messen richting hoofd agent

Foto ter illustratie. Afbeelding: iStock

Een vermoedelijke drugsdealer heeft vrijdagochtend twee messen richting het hoofd van een agent gegooid in het Wilhelminapark in Tilburg. Dat gebeurde toen de politie de man wilde controleren. De 52-jarige verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Het is vrijdagochtend 10.30 uur. Een agent fietst door het Wilhelminapark en ziet tijdens zijn surveillance dat een man vermoedelijk drugs verkoopt aan anderen. Als hij de man wil controleren, rent de vermoedelijke dealer er snel vandoor. Maar dan draait hij zich plotseling om en gooit hij twee messen richting het hoofd van de agent. De wapens vliegen op een meter afstand langs zijn gezicht.

De verdachte rent snel verder en gooit tijdens zijn vluchtpoging een zak in een rioolput. Op de Stedekestraat kan hij uiteindelijk worden aangehouden.

Aangifte

De zak is later door de politie uit de rioolput gehaald. Hierin zat wit poeder, vermoedelijk amfetamine. De messen die richting de agent werden gegooid, zijn in beslag genomen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van poging tot zware mishandeling.