Volop activiteiten tijdens ‘Zommersjpas i Kirchroa’

Print
Volop activiteiten tijdens ‘Zommersjpas i Kirchroa’

Bewegen en plezier - zeker bij zoiets als een watergevecht - staan voorop. Afbeelding: ING Image

Kerkrade / Eygelshoven -

Zommersjpas zorgt weer voor diverse activiteiten voor de hele familie tijdens de zomervakantie. Het programma duurt nog tot en met vrijdag 2 augustus en staat in het teken van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). Dat betekent veel bewegen, gezond eten en veel plezier.

De Summerdeals zijn op maandag, op de woensdagen wordt veel pret beleefd in het Stadspark en de donderdagen (onder andere 25 juli) staan in het teken van wijkactiviteiten. Deze vinden plaats in P3 Chevremont, D’r Prick in Bleijerheide, ’t Westhoes in de wijk Heilust en The Dream in Eygelshoven. Deze editie wordt niet afgesloten met een zomerkamp, maar er is een feestelijke afsluiting in het nieuwe Westhoes.

Voor actuele programma-informatie: ga naar de Facebookpagina Zommersjpas i Kirchroa. Daar zijn ook veel foto’s te zien, waaronder een afbeelding van de nieuwe burgemeester Petra Dassen met een waterpistool en de dagtochten naar speeltuin Irrland in Duitsland en Scheveningen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen