Volop activiteiten tijdens ‘Zommersjpas i Kirchroa’

Print
Volop activiteiten tijdens ‘Zommersjpas i Kirchroa’

Bewegen en plezier - zeker bij zoiets als een watergevecht - staan voorop. Afbeelding: ING Image

Kerkrade / Eygelshoven -

Zommersjpas zorgt weer voor diverse activiteiten voor de hele familie tijdens de zomervakantie. Het programma duurt nog tot en met vrijdag 2 augustus en staat in het teken van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). Dat betekent veel bewegen, gezond eten en veel plezier.

De Summerdeals zijn op maandag, op de woensdagen wordt veel pret beleefd in het Stadspark en de donderdagen (onder andere 25 juli) staan in het teken van wijkactiviteiten. Deze vinden plaats in P3 Chevremont, D’r Prick in Bleijerheide, ’t Westhoes in de wijk Heilust en The Dream in Eygelshoven. Deze editie wordt niet afgesloten met een zomerkamp, maar er is een feestelijke afsluiting in het nieuwe Westhoes.

Voor actuele programma-informatie: ga naar de Facebookpagina Zommersjpas i Kirchroa. Daar zijn ook veel foto’s te zien, waaronder een afbeelding van de nieuwe burgemeester Petra Dassen met een waterpistool en de dagtochten naar speeltuin Irrland in Duitsland en Scheveningen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen