Concert

Eindhovense miljoenste Rieu-bezoeker

Print
Eindhovense miljoenste Rieu-bezoeker

De Eindhovense familie met Pierre Rieu. Afbeelding: André Rieu Productions

Maastricht -

De Eindhovense Anne van Kimmenade is vrijdagavond verwelkomd als miljoenste bezoeker van de concerten van André Rieu en diens Johann Strauss Orkest op het Vrijthof in Maastricht.

Rieu gaf vijftien jaar geleden zijn eerste concert op het beroemde plein in zijn geboorte- en woonplaats. De miljoenste bezoeker werd ergens tijdens de huidige reeks van twaalf concerten verwacht. Het werd Van Kimmenade dus. Ze was met haar man Rob en een tante naar het optreden gekomen. Het was de eerste keer dat de Eindhovenaren een concert van Rieu, die ze wel van de televisie kenden, bezochten. Anne van Kimmenade had het ticket voor het optreden cadeau gekregen voor haar verjaardag.

De miljoenste bezoeker werd verwelkomd door Rieu’s zoon Pierre en ontving een VIP-arrangement voor de concertreeks van volgend jaar.

Rieu en zijn orkest treden ook nog zaterdag- en zondagavond op in Maastricht. Het concert van zondag is het honderdste op het Vrijthof van de Maastrichtse Stehgeiger en orkestleider.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen