Concert

Eindhovense miljoenste Rieu-bezoeker

Print
Eindhovense miljoenste Rieu-bezoeker

De Eindhovense familie met Pierre Rieu. Afbeelding: André Rieu Productions

Maastricht -

De Eindhovense Anne van Kimmenade is vrijdagavond verwelkomd als miljoenste bezoeker van de concerten van André Rieu en diens Johann Strauss Orkest op het Vrijthof in Maastricht.

Rieu gaf vijftien jaar geleden zijn eerste concert op het beroemde plein in zijn geboorte- en woonplaats. De miljoenste bezoeker werd ergens tijdens de huidige reeks van twaalf concerten verwacht. Het werd Van Kimmenade dus. Ze was met haar man Rob en een tante naar het optreden gekomen. Het was de eerste keer dat de Eindhovenaren een concert van Rieu, die ze wel van de televisie kenden, bezochten. Anne van Kimmenade had het ticket voor het optreden cadeau gekregen voor haar verjaardag.

De miljoenste bezoeker werd verwelkomd door Rieu’s zoon Pierre en ontving een VIP-arrangement voor de concertreeks van volgend jaar.

Rieu en zijn orkest treden ook nog zaterdag- en zondagavond op in Maastricht. Het concert van zondag is het honderdste op het Vrijthof van de Maastrichtse Stehgeiger en orkestleider.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen