Video: Ongeval op A73 bij Roermond, auto op de kop

Print

Ongeval op A73 bij Roermond, weg dicht. Video: Track’88

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De A73 bij Roermond is een groot deel van de ochtend dicht geweest vanwege een ongeval met een auto. De auto kwam op zijn kop terecht. Drie personen raakten daarbij gewond.

De hulpdiensten rukten uit, waaronder ook een traumahelikopter. Wat precies is gebeurd, is nog onduidelijk. In de auto zaten in totaal drie personen. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

De A73 ter hoogte van Roermond was in zuidelijke richting lange tijd dicht. Verkeer op de A73 werd geadviseerd om te rijden via de N280 en N273.

Eerdere ongelukken

Op maandag en dinsdag was de A73 ook al tweemaal afgesloten. Toen was het ter hoogte van Linne en Maasbracht. Dinsdagavond kwam een vrouw om het leven.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen