Jaarmarkt Meijel krijgt feestelijk tintje

Print
Jaarmarkt Meijel krijgt feestelijk tintje

De jaarmarkt verwacht ook dit jaar weer vele bezoekers. Afbeelding: Harmonie Eendracht

Meijel -

Het centrum van Peeldorp Meijel wordt vrijdag 26 juli omgetoverd tot een zomerbraderie tijdens de jaarmarkt. De organisatie van de jaarmarkt, Harmonie Eendracht Meijel, viert dit jaar haar 100-jarig bestaan en geeft de jaarmarkt een feestelijk tintje.

Er is een foodtruckplein toegevoegd en verder zijn kent de jaarmarkt kramen met verschillende koopwaar, divers entertainment, een attractieplein en veel terrassen met livemuziek. Bij de entree van twee euro krijgen bezoekers een boekje overhandigd met daarin kortingsbonnen, speciale aanbiedingen, een gratis bingolot, het muziekprogramma, een plattegrond van de Jaarmarkt en meer. De Meijelse horeca pakt uit met verschillende artiesten, van DJ’s tot Hollandse zangers en van rockbands tot Bömische muziek. De jaarmarkt duurt van 16.00 tot 22.30 uur.

Meer informatie vind je hier.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen