Jaarmarkt Meijel krijgt feestelijk tintje

Print
Jaarmarkt Meijel krijgt feestelijk tintje

De jaarmarkt verwacht ook dit jaar weer vele bezoekers. Afbeelding: Harmonie Eendracht

Meijel -

Het centrum van Peeldorp Meijel wordt vrijdag 26 juli omgetoverd tot een zomerbraderie tijdens de jaarmarkt. De organisatie van de jaarmarkt, Harmonie Eendracht Meijel, viert dit jaar haar 100-jarig bestaan en geeft de jaarmarkt een feestelijk tintje.

Er is een foodtruckplein toegevoegd en verder zijn kent de jaarmarkt kramen met verschillende koopwaar, divers entertainment, een attractieplein en veel terrassen met livemuziek. Bij de entree van twee euro krijgen bezoekers een boekje overhandigd met daarin kortingsbonnen, speciale aanbiedingen, een gratis bingolot, het muziekprogramma, een plattegrond van de Jaarmarkt en meer. De Meijelse horeca pakt uit met verschillende artiesten, van DJ’s tot Hollandse zangers en van rockbands tot Bömische muziek. De jaarmarkt duurt van 16.00 tot 22.30 uur.

Meer informatie vind je hier.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →