Felix Lamber erelid Nederlandse Wielren Bond

Print
Felix Lamber erelid Nederlandse Wielren Bond

Felix Lamber krijgt van de voorzitter van de NWB, Adrie van der Heijden, het bijbehorende ereteken opgespeld. Afbeelding: TWC OLympia Baarlo

Baarlo -

Tijdens de presentatie van de boeken ‘60 jaar Olympia Baarlo’ en ‘70 jaar Wielersport in Baarlo’ op maandag 15 juli werd Felix Lamber onderscheiden met het erelidmaatschap van de Nederlandse Wielren Bond (NWB).

Felix Lamber krijgt deze waardering vanwege zijn decennialange activiteiten als bestuurder van TWC Olympia, waaronder jarenlang als voorzitter en secretaris. Alsook voor zijn verdiensten voor de promotie en organisatie van de wielersport in Noord-Limburg.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen