Felix Lamber erelid Nederlandse Wielren Bond

Print
Felix Lamber erelid Nederlandse Wielren Bond

Felix Lamber krijgt van de voorzitter van de NWB, Adrie van der Heijden, het bijbehorende ereteken opgespeld. Afbeelding: TWC OLympia Baarlo

Baarlo -

Tijdens de presentatie van de boeken ‘60 jaar Olympia Baarlo’ en ‘70 jaar Wielersport in Baarlo’ op maandag 15 juli werd Felix Lamber onderscheiden met het erelidmaatschap van de Nederlandse Wielren Bond (NWB).

Felix Lamber krijgt deze waardering vanwege zijn decennialange activiteiten als bestuurder van TWC Olympia, waaronder jarenlang als voorzitter en secretaris. Alsook voor zijn verdiensten voor de promotie en organisatie van de wielersport in Noord-Limburg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen