Actie voor zwembadjes asielhonden

Print
Actie voor zwembadjes asielhonden

Zwembadjes voor alleen maar ‘pootje baden’ zijn te klein. Afbeelding: Dierenbeschermingscentrum

Born / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Posterholt / Vlodrop / Montfort / Melick / Herkenbosch -

Dierenbeschermingscentrum Limburg, aan de Langereweg 9 in Born, wil vijf ruime zwembadjes aanschaffen, die zo sterk zijn dat ze goed bestand zijn tegen het spettergeweld van honden en de soms wat scherpe nagels van de viervoeters. Daartoe is een actie gestart.

Warme dagen vragen van vrijwilligers en medewerkers extra aanpassingen. Zo wordt er vroeger op de dag gewandeld en zijn de rondjes korter. Zwembadjes zijn belangrijk om honden af te laten koelen en de dieren een leuke bezigheid aan te bieden als lang wandelen niet mogelijk is.

Meer info op de facebookpagina van ‘Dierenbeschermingscentrum en Dierenambulance Limburg’.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen