Overleden persoon in berm Nijmegen, politie gaat uit van misdrijf

Print
Overleden persoon in berm Nijmegen, politie gaat uit van misdrijf

De politie op de plaats delict in Nijmegen. Afbeelding: 112Nieuwsgroep/Waldie Rutten

Aan de Nieuwe Ubbergseweg in Nijmegen is zaterdagmiddag rond vier uur in de berm een overleden persoon aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf en stelt verder onderzoek in.

Het gebied rondom de plek waar het stoffelijk overschot is gevonden, is voor onderzoek afgezet. Een woordvoerster van de politie meldt dat de omstandigheden zodanig waren dat kan worden uitgegaan van een misdrijf. De recherche doet op dit moment onderzoek naar het misdrijf en hoe de persoon is overleden. De identiteit van de gevonden persoon is nog niet vrijgegeven omdat de politie eerst de familie gaat inlichten.

Bij de plek is een zogenoemde PD-unit (PD staat voor plaats delict, red.) van de recherche neergezet: een mobiel kantoor dat ingezet wordt op plaatsen waar een omvangrijk delict heeft plaatsgevonden. Meerdere rechercheurs doorzoeken het gebied.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →