Overleden persoon in berm Nijmegen, politie gaat uit van misdrijf

Print
Overleden persoon in berm Nijmegen, politie gaat uit van misdrijf

De politie op de plaats delict in Nijmegen. Afbeelding: 112Nieuwsgroep/Waldie Rutten

Aan de Nieuwe Ubbergseweg in Nijmegen is zaterdagmiddag rond vier uur in de berm een overleden persoon aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf en stelt verder onderzoek in.

Het gebied rondom de plek waar het stoffelijk overschot is gevonden, is voor onderzoek afgezet. Een woordvoerster van de politie meldt dat de omstandigheden zodanig waren dat kan worden uitgegaan van een misdrijf. De recherche doet op dit moment onderzoek naar het misdrijf en hoe de persoon is overleden. De identiteit van de gevonden persoon is nog niet vrijgegeven omdat de politie eerst de familie gaat inlichten.

Bij de plek is een zogenoemde PD-unit (PD staat voor plaats delict, red.) van de recherche neergezet: een mobiel kantoor dat ingezet wordt op plaatsen waar een omvangrijk delict heeft plaatsgevonden. Meerdere rechercheurs doorzoeken het gebied.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen