Beschonken man ramt politieauto tijdens achtervolging door Oldenzaal

Print
Beschonken man ramt politieauto tijdens achtervolging door Oldenzaal

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Een beschonken automobilist heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag voor chaos gezorgd in Oldenzaal (Overijssel). Tijdens een achtervolging ramde hij meerdere keer een politieauto.

Agenten wilden de 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aanhouden toen uit een speekseltest bleek dat hij met een slok op teveel achter het stuur zat. Daarop besloot de man ervandoor te gaan. Het gevolg was een achtervolging door Oldenzaal. Tijdens de achtervolging ramde de beschonken automobilist meerdere keren de politieauto.

Agenten konden de man op de Nagelstraat uiteindelijk tot stilstand dwingen. De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen