Beeselse Fietsdag met drie routes

Print
Beeselse Fietsdag met drie routes

Fietst u mee? Afbeelding: Buurtvereniging Bussereind

Beesel / Reuver -

Buurtvereniging Bussereind houdt de jaarlijkse fietsdag op zondag 18 augustus. Startend vanuit Beesel is er een tocht door het Midden- en Noord-Limburgse land.

De fietsdag gaat dit jaar richting Brachterwald en Tegelen, met enkele tussenstops. Er zijn drie fietsroutes uitgezet met afstanden van 20, 40 en 60 kilometer. Starten kan vanaf 10.00 uur. Inschrijven voor de 20 en 40 km afstand kan tot 14.00 uur, voor de 60 km afstand tot 13.00 uur. De Beeselse Fietsdag start bij Café Janissen aan de Bussereindseweg 55 in Beesel, tevens het eindpunt.

.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen