Kermis in Kelpen-Oler

Print
Kermis in Kelpen-Oler

Een weekend lang kermisplezier in Kelpen-Oler. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Kelpen-Oler -

In het eerste weekend van augustus vindt de jaarlijkse kermis in Kelpen-Oler plaats.

Op zaterdag 3 augustus wordt de kermis geopend met de traditionele kermis mis in de Sint Liduina Kerk, aanvang 18.00 uur. Diverse attracties sieren tot en met dinsdag 6 augustus het kermisplein. Op zondagmiddag 4 augustus is er een circustent met clown en op dinsdagavond is er een kermisloterij.

Van vrijdagavond 2 augustus tot en met maandagavond 5 augustus is er live muziek in Kelpen-Oler. Op vrijdagavond treedt feestband Try Not To Dance op. Op zaterdagavond is er een 90’s party met DJ maestro en It All Started In The Nineties. Op zondag verzorgt DJ Sil de muziek, gevolgd door de band From USA. Maandag staat een rockavond met de band Fever of Life op het programma. Het feestterrein is gelegen bij Grandcafé Bie de Tied en de optredens starten elke avond om 20.00 uur. De entree is alle dagen gratis. Bij Café de Molshoof staat het traditionele kermiskaarten op de agenda op maandagmiddag.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →