Publiek Kadefeesten Maastricht kan per app verzoekjes doen

Print
Publiek Kadefeesten Maastricht kan per app verzoekjes doen

Corry Konings was vorig jaar één van de artiesten die optrad bij de Kadefeesten. Afbeelding: Loraine Bodewes

Maastricht / Itteren -

Op de openingsavond van de Kadefeesten in Maastricht kan het publiek komend weekend per app verzoeknummers aanvragen.

De coverband Blizzert checkt vrijdagavond 26 juli onder het motto ‘Interactive Music Experience’ tussen de nummers door de apps die het op een smartphone binnenkrijgt. Vervolgens speelt band de aangevraagde song. Eén verzoeknummer wordt uitgeloot en speciaal opgedragen aan de aanvrager ervan. In de pauze van Blizzert treden Eric Cruts, Jaman en Peter Beense op.

Op de elfde editie van de Kadefeesten, die van vrijdagavond 26 tot en met zondag 28 juli worden gehouden op de Kesselskade aan de oever van de Maas, betreedt zaterdag de gerenommeerde Limburgse coverband Anderkovver het podium. In de pauze van hun act treden Roy Moonen ‘Classic rock’ en volkszanger Jan van Est op.

De slotdag wordt volgens de organisatie ‘een knotsgekke gezellige Belgische middag’, met de coverband De Spikes. In hun pauze is de Belgische Tina Rosita te beluisteren. Ze wordt wel de Belgische zangeres zonder naam genoemd. Ook de bekende Vlaming Sam Gooris treed de slotmiddag op aan de Maas.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen