Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

‘Een beetje gek moet je wel zijn, om dit werk te doen’

Bon appetit

‘Een beetje gek moet je wel zijn, om dit werk te doen’

Vader en zoon Maassen werken aan het voorgerecht van eendenlevermousse. Afbeelding: Rein Bollen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Elke derde dinsdag van de maand verzamelen de heren van D3 zich in de kookstudio van Cuisine Cultivée Populaire de Limbourg (CCPL) in Venlo om samen te kokkerellen. Onder hen vader en zoon Maassen.

Geconcentreerd lezen vader Wiel en zoon Sven het recept dat chef Leo Steegs van Cuisine Cultivée Populaire de Limbourg (CCPL) voor hen neergelegd heeft. De familie Maassen mag op deze derde dinsdag van de maand het voorgerecht maken. Een sandwich met eendenlevermousse en een heerlijke asperge.

Het is de eerste keer dat vader Wiel (66) uit Venlo zijn zoon Sven (35) uit Blerick meeneemt naar de kookstudio in ’t Ven, een chique groene buitenwijk aan de rand van Venlo. Hier aan de Toeperweg wordt vanavond ...