Fortuna Sittard houdt fandag

Print
Fortuna Sittard houdt fandag

Afbeelding: Pro Shots -Joep Leenen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Spaubeek / Beek -

De jaarlijkse fandag van Fortuna Sittard vindt zondag 28 juli plaats. Daarmee wordt het nieuwe seizoen officieel afgetrapt.

Het programma start om 13.00 uur op het fanplein voor het stadion waar rond 14.00 uur de spelers worden gepresenteerd. Na de presentatie kunnen er vanaf 15.00 uur handtekeningen worden gescoord. De gehele middag zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Zo kunnen kinderen zich vermaken in een pannakooi, schieten op een levensgroot voetbaldartbord en zich uitleven op diverse springkussens. Ook is er een dj aanwezig, zijn er diverse hapjes en drankjes te verkrijgen en is er voor de supporters de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de spelerstunnel van de club. Daarnaast opent het Fortuna Museum haar deuren tegen de normale tarieven en kan de officiële merchandise worden aangeschaft. De dag duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen