Brandweer Belfeld rukt uit voor zomers waterspektakel

Print
Brandweer Belfeld rukt uit voor zomers waterspektakel

Waterpret in en rond het strandbad van Droompark Maasduinen. Afbeelding: Brandweer Belfeld

Belfeld -

Wie wil weten waarom brandweerlieden ook wel spuitgasten worden genoemd, moet dinsdagavond een kijkje gaan nemen op Droompark Maasduinen.

Zoals elk jaar rukt de brandweer van Belfeld met groot materieel uit naar het vakantiepark aan de bosrand. Niet om een brand te blussen, maar om de badgasten een paar uurtjes waterpret te bezorgen. En de nodige verkoeling te bieden aan het eind van een warme zomerdag. Naar verwachting zal het kwik immers oplopen tot boven 30 graden.

Het waterspektakel wordt elk jaar door de plaatselijke vrijwillige brandweer georganiseerd in samenwerking met het animatieteam van Droompark Maasduinen. Jonge bezoekers worden nat gespoten en mogen ook zelf met de brandslang stoeien. Kijkers moeten er daarom rekening mee houden dat ze het niet droog houden. Het is dan ook raadzaam droge kleding mee te nemen en voorzichtig te zijn met telefoons en camera’s.

De zwemparty in en rondom het strandbad bij de camping begint om 19.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen