SumMmertime in Gennep

Print
SumMmertime in Gennep

Coverband Zwoel neemt het avondprogramma voor de rekening. Afbeelding: SumMmertime Gennep

Gennep -

Tijdens SumMmertime op de Markt in Gennep neemt de organisatie bezoekers op zaterdag 27 juli mee naar het zuidelijkste puntje van Italië. Het trio I Fratelli Indaco brengt het muzikale leven van Bella Italia naar Gennep.

Het trio, bestaande uit de broers Giuseppe, Carmelo en Angelo uit het stadje Agrigento op het eiland Sicilië, brengt van 14.00 tot 17.30 uur de Zuid-Italiaanse volksmuziek tot leven. Ze wisselen daarbij Napolitaanse muziek af met klassiekers en een modern repertoire. Tussendoor maken ze af en toe een uitstapje met bekende Spaanstalige en Zuid-Amerikaanse hits. Vanaf 20.00 uur wordt het podium tot 24.00 uur overgenomen door de coverband Zwoel, die haar inspiratie haalt uit de rock & roll uit de jaren 50, maar daarbij ook hedendaagse pop- en rockmuziek niet schuwt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen