BZV-boer Olke in het huwelijksbootje gestapt

Print
BZV-boer Olke in het huwelijksbootje gestapt

Afbeelding: KRO-NRCV

Goed nieuws voor Boer Zoekt Vrouw Internationaal-boer Olke: hij is met zijn geliefde Hilda getrouwd. Dat vertelt het stel aan de officiële website van het KRO-NCVRV-programma.

Het huwelijk is in kleine kring gevierd in het bijzijn van hun vrienden en familie. ,,Het mooiste moment was toen wij elkaar het jawoord gaven. Vanaf dat moment ga je als getrouwd echtpaar door het leven, wat heel mooi en bijzonder is’’, vertelt Hilda.

,,Ons huwelijk vond plaats in de kerk waar Olke graag komt. De pastoor heeft ons getrouwd. Het was een hele mooie ceremonie waarin de pastoor in prachtige woorden uitlegde hoe speciaal het huwelijk is’’, gaat ze verder.

Olke en Hilda leerden elkaar kennen nadat zijn vriendin Karen begin 2018 overleed. Hilda betuigde haar steun aan de Texaanse boer en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. ,,Samen door het leven gaan, elkaar te steunen en elkaar aan te vullen. Op zo’n moment besef je weer hoe prachtig het leven kan zijn.’’

Tijd voor een echte honeymoon is er deze zomer nog niet. ,,Wij hopen in het najaar een klein huwelijksreisje te kunnen maken. Misschien een paar dagen naar de kust van Texas, dat zou heel fijn zijn’’, zegt Hilda. ,,Wat onze toekomst betreft, hopen wij dat het goed zal gaan met ons bedrijf en dat wij een lang en gelukkig leven samen in Texas zullen hebben.’’

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen