‘Bunde Beweegt’ houdt brainstormlunch

Print
‘Bunde Beweegt’ houdt brainstormlunch

Tai chi wint aan populariteit. Afbeelding: Annemiek Mommers

Bunde -

‘Bunde Beweegt’ nodigt belangstellenden uit om mee te denken over nieuwe activiteiten tijdens een zogenaamde brainstorm-lunch die gehouden wordt op woensdag 21 augustus vanaf 12.00 uur in het clubhuis van Tennisclub Bunde aan het Heiveld 1 in Bunde.

‘Bunde Beweegt’ is een samenwerkingsverband van verenigingen en organisaties uit Bunde op het gebied van sport en cultuur. Tijdens een lunch willen de initiatiefnemers polsen of er interesse is voor het opzetten van lessen in de Chinese bewegingskunst tai chi en het Australische koersbal dat enigszins lijkt op jeu de boules. Verder wil Bunde Beweegt een nazomerwandeling organiseren met daarin opgenomen een rollatorroute. Als laatste agendapunt staat Tennis Fit genoteerd.

De initiatiefnemers nodigen mensen uit die interesse hebben in één van deze activiteiten om zich aan te melden voor deze lunch. Ook andere ideeën zijn welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan de lunch. Wel dienen belangstellenden zich aan te melden via e-mail hanneke.philipsen@planet.nl of telefonisch via tel. 06-29026328.