Vermiste tieners Canada verdacht van drie moorden

Print
Vermiste tieners Canada verdacht van drie moorden

Afbeelding: AP/AD

Twee tieners die spoorloos verdwenen in Canada, worden nu verdacht van betrokkenheid bij de dood van drie mensen. De autoriteiten zeggen dat Kam McLeod (19) en Bryer Schmegelsky (18) gevaarlijk kunnen zijn en mogelijk hun uiterlijk hebben veranderd. Dat bericht omroep CBC.

De auto van de twee vrienden is eerder brandend teruggevonden op zo’n 2 kilometer van het lichaam van een ongeïdentificeerde man. Het duo wordt ook in verband gebracht met de dood van de Australische toerist Lucas Fowler en zijn Amerikaanse vriendin Chynna Deese. Zij zijn doodgeschoten in British Columbia.

De vader van Schmegelsky zei eerder dat de twee elkaar al kennen sinds de basisschool en beste vrienden zijn. Ze werkten na hun middelbare schooltijd een paar weken bij Walmart, maar dat beviel niet. Daarom vertrokken ze volgens hem om iets beters te vinden.

,,Ze zijn gewoon kinderen op avontuur. Het zijn goede jongens”, zei de vader maandag. De jongens werden toen nog gezien als vermisten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen