Video: vrouw slaat laptop kapot op hoofd van vriend omdat die ‘naar een ander keek’

Print

Jaloerse vrouw slaat vriend met laptop. Video: Twitter

Een vlucht vanuit Miami naar Los Angeles werd onlangs nog voor opstijgen ontsierd door een incident. Een woedende vrouw kreeg het opeens aan de stok met haar vriend nadat die „naar een andere vrouw had gekeken”. De ruzie escaleerde zelfs zodanig dat ze op een gegeven moment met een laptop op zijn achterhoofd sloeg.

Het schokkende tafereel werd ook opgenomen door een van de andere reizigers. Op de beelden valt te zien hoe een stewardess van luchtvaartmaatschappij American Airlines de gemoederen probeert te bedaren. „Er zit een klein kind net achter je”, laat ze weten. Het heeft echter geen effect. Integendeel zelfs: kort nadien deelde de dame een slag uit aan haar vriend. De stewardess besluit vervolgens om het koppel uit elkaar te halen en de man naar de voorzijde van het toestel te begeleiden.

Dat is totaal niet naar de zin van de dame. Terwijl de man probeert weg te stappen, neemt ze een laptop in de hand waarmee ze hard uithaalt op zijn achterhoofd. Uiteindelijk pakt ze haar handbagage en probeert ze haar vriend te achtervolgen. „U zult aangeklaagd worden wegens mishandeling”, vertelt de piloot intussen aan de dame, die zich er maar weinig van aantrekt. Volgens de maker van de amateurbeelden werd de vrouw na het incident gearresteerd. De videobeelden doken maandag op via Twitter en werden intussen al tienduizenden keren bekeken.