Snowworld laat mensen die puffen van de hitte gratis afkoelen op skipiste

Print
Snowworld laat mensen die puffen van de hitte gratis afkoelen op skipiste

In een zwemband van de piste van SnowWorld af. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Heerlen / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Hoensbroek / Brunssum / Kerkrade / Eygelshoven -

Wie tijdens deze hete dagen op zoek is naar verkoeling kan gratis terecht bij Snowworld in Landgraaf. Het indoor skicentrum roept mensen op om hun gekste zwemband mee te nemen om mee de piste af te glijden.

Op woensdag, donderdag en vrijdag kunnen mensen van 13.00 tot 16.00 uur gratis een half uur van de piste gebruikmaken. Dat kan met ski’s of snowboard, maar wie een zwemband heeft kan ook daarmee de sneeuwbaan af.

Kleding

Wie denkt dat het met temperaturen richting de veertig graden buiten een goed plan is om in zijn of haar zwemkloffie af te koelen in Snowworld, komt bedrogen uit. Op de piste is het daarvoor te koud. „Het is wel verplicht om in warme kleren, handschoenen en het liefst ook warme schoenen de piste op te gaan”, vertelt een woordvoerster. „Als bezoekers die niet bij zich hebben, kunnen ze die bij ons huren. En we hebben ook banden liggen voor wie geen zwemband heeft.”

 

 

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen