Schaken om Open Maastrichts Kampioenschap

Print
Schaken om Open Maastrichts Kampioenschap

Philippe Ramaekers. Afbeelding: Frank Clevers

Maastricht / Itteren -

De strijd om het Open Maastrichts Zomer Kampioenschap (OMZK) is in volle gang maar dankzij een ingenieus speelsysteem kunnen schakers nog aanschuiven. Er wordt elke dinsdagavond tot 20 augustus gespeeld vanaf 20.00 uur in buurtcentrum De Romein in Pottenberg.

Het OMZK staat open voor iedereen. Na vier speelavonden gaat Philippe Ramaekers aan de leiding, maar er zijn nog meer kapers op de kust voor de eindzege. Iedereen mag meedoen, ook niet-leden. Er is een speelsysteem bedacht dat het mogelijk maakt om incidenteel mee te doen. Schakers dienen op tijd aanwezig te zijn, iets voor 20.00 uur, in verband met de indeling van de wedstrijden. Meer informatie via de website www.zwartwitmaastricht.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen