Drenkeling zwembad Meerssen overleden in ziekenhuis

Print
Drenkeling zwembad Meerssen overleden in ziekenhuis

Afbeelding: Track’88

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

De man die woensdagavond uit het zwembad in Meerssen is gehaald, is later in het ziekenhuis overleden.

Dat meldt de politie.

Rond de klok van half zeven kwam een melding binnen dat een man zich op de bodem van het zwembad aan de Molenveldweg bevond. Hulpdiensten rukten massaal uit, trokken hem uit het water en startten een reanimatie.

Identiteit

Het slachtoffer is meteen naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij is overleden. Het is niet bekend wat er precies is gebeurd. De politie meldt dat de identiteit van de man bekend is maar nog niet kan worden vrijgegeven, omdat de familie nog op de hoogte gebracht moet worden.

Lees ook: Drenkeling uit zwembad in Meerssen gehaald en gereanimeerd

Zwembad tijdelijk gesloten

Het zwembad blijft donderdag tijdelijk gesloten in verband met politieonderzoek.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen