Fotoworkshops in De Groote Peel

Print
Ospel -

Voor fotografie is Nationaal Park De Groote Peel een inspirerend decor. Daarom biedt Staatsbosbeheer op zaterdag 7 september en zaterdag 23 november fotoworkshops aan, in samenwerking met fotograaf Nando Harmsen. De workshops starten bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 in Ospel.

Een workshop bestaat uit een stukje theorie en veel praktijk. Iedere deelnemer ontvangt een uitgebreid e-book waarin de aspecten van het fotograferen aan bod komen. De workshop ‘voor dag en dauw’ start op zaterdag 7 september om 6.00 uur en de workshop ‘aan het eind van de dag’ op zaterdag 23 november om 14.30 uur. Elke workshop duurt ongeveer vier uur. Benodigd: groothoek (zoom)objectief en een tele(zoom)objectief. Wenselijk: statief, draadontspanner of afstandsbediening. Voor informatie, deelnamekosten en reserveren, kijk hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen