Snowworld breidt in- en outdooractiviteiten uit met overname

Print
Snowworld breidt in- en outdooractiviteiten uit met overname

Snowworld heeft in Landgraaf al outdooractiviteiten Afbeelding: Mitchell Giebels

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Snowworld neemt Ayers Rock over dat grenst aan het Zoetermeerse skiresort van Snowworld. Met een oppervlakte van meer dan 3000 vierkante meter is het bedrijf gespecialiseerd in in- en outdooractiviteiten, zoals klim- en abseilparcoursen, escaperooms en survivalactiviteiten. Ayers Rock, dat twintig jaar bestaat, heeft een omzet van zes ton per jaar, er werken tien fte’s. Snowworld financiert de overname uit eigen middelen.

Vorige maand kondigde Snowworld vernieuwingen aan van locaties met restaurantformules, ontwikkelingen van outdoor faciliteiten en de ambitie op verblijfstoerisme. Deze overname past volgens het bedrijf in de strategie om een grotere diversiteit aan activiteiten te bieden voor zijn doelgroepen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen