Musical over Hazes terug in theater

Print
Musical over Hazes terug in theater

Martijn Fischer als André Hazes. Afbeelding: ANP

De musical ‘Hij gelooft in mij’, over het leven van André Hazes, keert volgend jaar terug in het theater.

De productie zal in het seizoen 2020-2021 als reizende voorstelling in het hele land te zien zijn. Dat heeft Albert Verlinde van Stage Entertainment Nederland vrijdag bekendgemaakt.

DeLaMar

De voorstelling was van november 2012 tot en met januari 2015 in het DeLaMar Theater in Amsterdam te zien, in een regie van Ruut Weissman. De kaarten waren niet aan te slepen. Stage Entertainment heeft besloten de voorstelling in reprise te nemen omdat wijlen Hazes in 2021 zijn zeventigste verjaardag zou hebben gevierd. De zanger overleed in 2004.

Hoofdrollen

Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan vertolken. De rol van Hazes werd in de vorige versie - die bijna 800 keer werd gespeeld voor in totaal meer dan 700.000 bezoekers - vertolkt door Martijn Fischer, Fabian Jansen en Frank Lammers. Rachel Hazes werd afwisselend gespeeld door Chantal Janzen, Hadewych Minis, Ricky Koole en Elise Schaap.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen